« Дограма

Дограма, фирми за дограма, алуминиева и pvc дограма, мнения за дограма, марки дограми за България и дограми предлагани на българският пазар.

Избрани сайтове

  • Дограма Чех-пласт Чех-пласт - производител на немска PVC и алуминиева дограма Rehau. Чех-пласт е фирмата, която внедрява новите технологии на дограма Рехау. Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини,зимни градини, щори, пок

  • Триплекс - дограма, PVC и алуминиева дограма, щори, комарници, гаражни врати. PVC и алуминиева дограма, пластмасова дограма, щори, комарници, гаражни врати, външни ролетни щори, корнизи, дъски. Фирмата извършва проектиране, монтаж и ремонт на дограми.

  • Актуално

  • Наличностите на тела за календари на склад в Максофт Наличности Календари

  • Джобни календарчета

  • Рекламни магнити за хладилник с печат Магнити

  • Магда е новото лице на Chrissie Cosmetics Магда е новото лице на Chrissie Cosmeticsbgvipnews.eu

  • Пътни карти за енергийно обновяване на домовете и услугата „Едно гише“ пилотно в четири европейски града, сред тях е и Брезово Пътни карти за енергийно обновяване на домовете и услугата „Едно гише“ ще бъдат реализирани в четири пилотни европейски града. Брезово е единствената община в България, която е партньор в европейския проект „REVERTER”, наред с Атина (Гърция), Рига (Латвия) и Коимбра (Португалия). Проектът предвижда тестване на пътни карти чрез създаване на мрежа от домакинства, които ще бъдат включени пилотно в проекта. В град Брезово предстои да бъда открита услугата „Едно гише“, която ще предоставя информация за активни програми за енергийна ефективност, по които гражданите биха могли да кандидатстват. Финансираният по програма #8230; Материалът lt;span gt;Пътни карти за енергийно обновяване на домовете и услугата „Едно гише“ пилотно в четири европейски града, сред тях е и Брезово lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

  • Арест за двама в Карлово, заловили ги в момент на кражба В резултат на бърза реакция служители от РУ-Карлово предотвратиха опит за кражба от база на търговско дружество. Около 15 ч. вчера полицейски екип заловил на място двама мъже, които се канели да изнесат противозаконно различни вещи, предимно от метал. Извършителите са задържани за срок до 24 часа. В хода на процесуално-следствените действия, при претърсване на адреса на единия от тях разследващите открили незаконно притежаван пистолет с няколко боеприпаса. По случаите са образувани бързи производства. Материалът lt;span gt;Арест за двама в Карлово, заловили ги в момент на кражба lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

  • Избрано от VipDir