« Важно

Важно! Важна информация за събития, услуги, случки.

Генериране на трафик към интернет сайт


Основни акценти от презентацията на тема Начини за увеличаване на трафика към Вашият интернет сайт, която се състоя на 30 юли 2009 година.

  
повече »

Видео презентация как да постигнете предни позиции в Гугъл


Презетнацията на Максофт Нет на тема "Цената на предните позиции в Google" вече е достъпна за гледане онлайн. Презентацията е насочена основно към хората, които генерират сериозни разходи за спонсорирани връзки и интернет сайтовете им са поставени в конкурентна среда.

  
повече »

Фирмите плащат авансово данъка на наемодателя си!


От Националната агенция по приходите съобщиха, че за първи път през тази година фирмите и самоосигуряващите се лица, които ползват помещения под наем, ще са задължени да внасят авансовия данък върху доходите на своите Наемодатели. Досега задължението беше на физическите лица – Наемодатели.

  
повече »

презентация за Google оптимизация на Стройко


Освен изложбена, 36-тото издание на Стройко 2000 имаше и преентационна програма. Тя бе осъществена благодарение на Максофт Нет- фирма специализирана в изграждането и поддръжката на бизнес интернет сайтове и оптимизация за Гугъл.

  
повече »

Интернет репутация онлайн


Всяка втора туристическа агенция или българска застрахователна компания както и повечето големи фирми имат проблем с онлайн репутацията си. Това споредели Мартин Каменов- управител на Максофт Нет в репортаж за управление на интернет репутация в новините на bTV.

  
повече »

Измама


Пазете се! Измама! Измами с пари, карти. Какво може да се случи. Как да се предпазим.

  
повече »

Промени в Закон за добавената стойност


Най-важните промени в ЗДДС от 2013 до 2024 година - Режим касова отчетност, обратно начисляване на ДДС при доставки със зърно, данъчна основа при бартер и лизинг, определяне на данъчния финансов резултат. 

  
повече »

Разстояния в България


Разстояния в България. България разстояние между градове. Разстояние между градовете в България

  
повече »

Ферибот


  Фериботи-Турция. Цени разписания, работно време на фериботите в Турция по дестинации. Турция - ферибот. Ферибот - Турция. Турция.  Ферибот.

  
повече »

Детски лагери


Детски лагери

  
повече »

Детски тенис лагер


Детски тенис лагер към Малинова долина Sport & Spa София

  
повече »

Важни телефони за и в Турция


Важни телефони в Турция.  Телефони Турция. Важни телефони, адреси, координати за и в Турция. Важни телефони за България в Турция.

  
повече »

Фирми за соларни панели и фотоволтаични системи в България


Фирми за соларни панели и фотоволтаични системи в България. Български фирми за соларни панели и фотоволтаични системи. Български фирми предлагащи изграждане и поддръжка на соларни панели и фотоволтаични системи за ток. Фотоволтаици и соларни панели за къщи,  за дома,  за бизнеса. 

  
повече »

Избрано от VipDir