« Почистване

Фирми за почистване, отводняване, отпушване на канали. Почистване на сгради, почистване на офиси, почистване на производствени помещения, почистване цени и оферти.

Фирми за почистване


Списък с фирмите за почистване, отводняване, отпушване на канали по градове. Почистване на сгради, почистване на офиси, почистване на производствени помещения, почистване цени и оферти за София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново...  Телефони, адреси, координати на  Фирми за почистване.

 
 Ефективните методи, технологии, начини, процедури и терапии за медико-козметично почистване и поддръжка на лице. повече » почистване на лице panderma.net  

 
повече »

Избрани сайтове

  • Евро Вип - професионално почистване Евро Вип - професионално машинно почистване, на примамливи цени. Почистване на домове и луксозен интериор. Почистване на офиси и търговски комплекси. Почистване на хотели и заведения.

  • Бараж М професионално почистване на офиси и домове Бараж - М професионално почистване на офиса и дома от 1990 година. Почистване на мокети, килими, тапицерии, твърди настилки, облицовки, стъкла, дограми, щори и фасади, сторителство и ремонт, ежедневно почистване шлайфане и полиране на мрамор и мозайка.

  • Актуално

  • Печат на еднолистови календари по поръчка Еднолистови календари

  • Наличностите на тела за календари на склад в Максофт Наличности Календари

  • Максофт- информация за контакти и работно време За контакт

  • Скоро ползваме интернет в самолета - Chernomore.bg ЕК посочва определени 5G честоти към които ще се quot;връзваме quot; по време на полет.

  • БНБ повиши рекордно лихвения процент Българска народна банка повиши рекордно основния лихвен процент (проста годишна лихва) в размер на 1,30%, съобщиха на сайта си от БНБ. #8222;На основание чл. 35 от Закона за Българската народна банка БНБ обявява, считано от 1 декември 2022 г., основен лихвен процент (проста годишна лихва) в размер на 1.30 на сто #8220;, съобщават от БНБ. На 1 октомври Българската народна банка вдигна основния лихвен процент на 0,49%. Тогава бе съобщено, че за първи път процентът се вдига от януари 2016 г. Повишението отбелязва и най-високата стойност на лихвения процент от декември #8230; Материалът lt;span gt;БНБ повиши рекордно лихвения процент lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

  • Мъск: До шест месеца започваме тестове на мозъчен чип върху хора Илон Мъск очаква клинични тестове върху хора на безжичния мозъчен чип, разработен от неговата компания #8222;Нюралинк #8220;, да започнат до шест месеца, предаде Ройтерс. Фирмата вече изостава от сроковете, по-рано определени от предприемача. Компанията разработва интерфейс за мозъчни чипове, които могат да позволят на пациенти с увреждания да се движат и да общуват отново, като Мъск добави, че ще се насочи и към възстановяване на зрението. Базирана в района на Сан Франциско и Остин, щата Тексас, в последните години #8222;Нюралинк #8220; провежда тестове върху животни, докато чака одобрение от Управлението за контрол #8230; Материалът lt;span gt;Мъск: До шест месеца започваме тестове на мозъчен чип върху хора lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

  • Избрано от VipDir