« Транспорт

Транспорт   логистика   спедиция   превоз по градове   Адреси   телефони   мейли  Транспортни фирми   Товарен транспорт и спедиция   Логистика   Пътнически транспорт   Воден и въздушен транспорт   Фирми за транспорт   превоз по градове- Адреси     морски контейнери   контейнер 20 фута   контейнер 40 фута   конрейнер размер   контейнери за превоз по море   стандартни контейнери   20 футови контейнери   40 футови контейнери   размери контейнери   размер контейнер  Транспортни фирми в Пловдив   Област Пловдив   Транспортни фирми Пловдив  Товарен транспорт Пловдив   спедиция Логистика Пловдив   Пътнически транспорт Пловдив   Воден и въздушен транспорт Пловдив  Транспортни фирми в София   Община Столична   Транспортни фирми София  Товарен транспорт София   спедиция Логистика София   Пътнически транспорт София   Воден и въздушен транспорт София  Дринк енд Драйв   Дринк енд Драйв фирми   фирми за Дринк енд Драйв   Дринк енд Драйв София   Дринк енд Драйв по градове  

Транспортни фирми, фирми за превози, куриерски фирми, фирми за транспорт, Дринк енд Драйв

и транспортни услуги по градове, спедиция и спедиторски фирми. Внос, транспорт и спедиция.

Транспорт и транспортни фирми София, Пловдив, Варна, Бургас.... Адреси, телефони, координати, работно време, имена на транспортни фирми по градове.

Морски контейнери


Спецификация на морски контейнери. 

  
повече »

Размери на товарни автомобили


Според вида на товарното помещение

- бордови (брезентови)

  
повече »

Автогари инфо


Разписания на  автобусите  от автогара  Пловдив  до автогара  София.

  
повече »

Транспорт, логистика, спедиция, превоз, воден, пътнически и въздушен транспорт по градове


Фирми за транспорт, логистика, спедиция, превоз,   воден, пътнически и въздушен транспорт по градове - Адреси, телефони, мейли...

  
повече »

Дринк енд Драйв


Дринк енд Драйв - Drink and Drive за София, Пловдив, Варна, Бургас...

  
повече »

  фирми за ремонт   фирми за ремонти

Международни транспортни услуги. Превоз и транспортиране за и в България и чужбина. Международни транспортни услуги. Превоз и транспортиране за и в България и чужбина.  Международни транспортни услуги   www.olympiatrans.com повече »  


Транспортна фирма ADR- обезопасен и сигурен превоз на течни горива и химически товари за страната и чужбина. Транспортна фирма ADR- обезопасен и сигурен превоз на течни горива и химически товари за страната и чужбина.  транспортна фирма ADR  www.olympiatrans.com повече »  


Обезопасен транспорт и спедиция с химически полуремаркета клас L4BH Обезопасен транспорт и спедиция с химически полуремаркета клас L4BH  транспорт с химически полуремаркета клас L4BH  www.alelbg.com повече »  


Tранспорт на неопасни товари   транспорт на неопасни товари  

Транспорт с влекачи, Евро 6 за България, Европа и чужбина. Транспорт с влекачи, Евро 6 за България, Европа и чужбина.  транспорт с влекачи  www.olympiatrans.com повече »  


Транспорт и спедиция на течни товари в България от ТОП лицинзилана и специализирана в областта фирма. Транспорт и спедиция на течни товари в България от ТОП лицинзилана и специализирана в областта фирма.  транспорт на течни товари в България  www.olympiatrans.com повече »  

транспорт на течни товари в Европа Лицензиран и сертифициран, транспорт на течни товари в Европа.

Сигурност, комфорт, удобство! Лицензирана транспортна фирма Олимпия ЕООД. Спедиция, доставка, логистика, международен транспорт. Сигурност, комфорт, удобство!
Лицензирана транспортна фирма Олимпия ЕООД. Спедиция, доставка, логистика, международен транспорт.  лицензирана транспортна фирма   www.olympiatrans.com повече »  

Избрани сайтове

 • Олимпия- транспортна фирма лидер в превоза на течни химически вещества и опасни „Олимпия“ ЕООД е една от водещите лицензирани транспортни фирми в България. Основана през 1998 г с над 20 години опит компанията се развива и става лидер в превоза на течни химически вещества и опасни товари (ADR).

 • Сираков- Международен транспорт и спедиция. Денонощен ТИР-Паркинг Сираков - Международен транспорт и спедиция. Денонощен ТИР- Паркинг в София. Комплектни товари. Бордови полуремаркета с XL сертификат. Влекачи Евро 5 и Евро 6. Транспорт от Европа. Транспортни услуги за Европейски държави.

 • България Транс ЕООД - международен транспорт и спедиция България Транс - служители с над 15 години в международен транспорт и спедиция, контейнери, карго, авио карго, складиране, митница.

 • Олимпия- международен транспорт на течни товари Транспорт на течни товари в България и Европа. Неопасни и опасни товари с ADR. Транспорт на химически товари клас L4BH.

 • Актуално

 • Модел BMS20 повече » ...

 • Рекламни кибрити Кибрити

 • Пиезо запалки Prestige Piezo

 • Календар Планински пейзажи - Mountain Views Планински пейзажи - Mountain Views

 • широка запалка UniLite MAX черни плоски запалки гланц черни

 • запалки за реклама 27096, бели плоски запалки гланц бели

 • Рекламни комплекти повече » ...

 • Кои и какви са най-често задаваните въпроси преди раждане? Въпроси за раждането

 • Цени на тела за рекламни работни календари на едро Тела за Календари

 • Комплект химикалка с USB

 • Министър Балтова обсъди предстоящия зимен сезон за туристи от Великобритания с Balkan Holidays Министърът на туризма Стела Балтова и екип от министерството на туризма проведоха онлайн среща, в която обсъдиха предстоящия зимен сезон и условията за влизане в страната на туристи от Великобритания с представители на Balkan Holidays.Министър Балтова открои важността на Великобритания за зимния туризъм у нас и подчерта, че България ще се представя като сигурна дестинация, от гледна точка на осигуряване на добри условия и спазване на всички противоепидемични мерки в курортите. quot;Очакваме nbsp; с нетърпение английските туристи да дойдат у нас. Имаме указания за работа на зимните курорти в условията на COVID-19, а следващата седмица ще бъде готов и т.нар. Здравен протокол, разработен от Министерството на туризма quot;, уточни още тя. Здравният протокол ще бъде достъпен и на страницата на Националния туристически портал с актуална информация за условията за пътуване, мерките в местата за настаняване и изхранване, които ще гарантират сигурността на туристите.Представителите на големия туроператор Balkan Holidays, който тази година отбелязва 55 години присъствие на българския пазар, също заявиха, че пазар Великобритания е изключително важен за България и през годините страната ни се е ползвала като най-достъпната дестинация за ски и сноуборд. quot;При нас винаги цена-пакет-услуга са били на доста високо ниво, като голяма част от нашите клиенти са туристи, които се връщат година след година в България quot;, бяха категорични те. По думите им благодарение и на рекламата от уста на уста нашите ски курорти са успявали да се популяризират още повече. Дестинация България е предпочитано място предимно от млади хора и семейства с деца, които идват да се обучават в зимните спортове, съобщиха представителите на туроператора.По време на срещата бяха дискутирани също рекламните и маркетинговите кампании, които предприема Министерството на туризма на пазар Великобритания, спрямо актуалната епидемична обстановка и отварянето на границите ни за туристите от острова. Министерството ще участва в предстоящите големи изложения - The International Golf Travel Market (IGTM) и The World Travel Market (WTM). Предприемат се и мащабни рекламни кампании в телевизиите BBC, National Geographic и 24 Kitchen, както и в дигиталните им платформи.Министър Балтова и експертите от министерството обсъдиха с Balkan Holidays и мерките в подкрепа на бизнеса, които предприема българското правителство за справяне с последиците от пандемията от коронавирус.Беше обсъдено също мястото и начините за подкрепа на туристическия сектор в Плана за възстановяване и устойчивост, който днес кабинетът одобри, а утре България внася в Брюксел.

 • Посланик Петкова участва в среща на вицепрезидента на Виетнам Во Тхи Ан Суан с жени посланици във Виетнам Посланик Маринела Петкова участва в среща на вицепрезидента на Виетнам г-жа Во Тхи Ан Суан с жени посланици във Виетнам. Посланик Маринела Петкова участва в среща на вицепрезидента на Виетнам г-жа Во Тхи Ан Суан с жени посланици във Виетнам. Срещата беше организирана по повод Деня на виетнамската жена - 20 октомври. С тази среща се постави начало на диалог по въпросите на равенството между половете и правата на жените между жените посланици във Виетнам и вицепрезидента, след назначаването

 • За шест часа утре се спира движението от 9-ти до 10-ти км на път I-8 Калотина – Драгоман

 • Утре движението в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“ в посока София ще е в една лента. Шофирайте внимателно!

 • Посланик Райчевски бе приет от председателя на Парламента Линдита Никола Извънредният и пълномощен посланик на Република България в Република Албания Момчил Райчевски проведе протоколна среща с новоизбрания председател на Парламента на Република Албания Линдита Никола. Извънредният и пълномощен посланик на Република България в Република Албания Момчил Райчевски проведе протоколна среща с новоизбрания председател на Парламента на Република Албания Линдита Никола. Двамата обсъдиха възможностите за задълбочаване на двустранния диалог, посредством засилване на сътрудничеството между парламентите на България и Албания, което ще спомогне и процеса на евроинтеграция на Албания и страните от региона. Българският дипломат отправи предложение през първата половина на 2022 г. да се осъществи посещение на председателя на Народното събрание в Албания, както и да се активизират преките контакти между комисиите и групите за приятелство, които ще допринесат за задълбочаване на сътрудничеството между България и Албания. Посланик Райчевски пожела успешен мандат на председателя Никола, изразявайки виждането си за важната роля на оглавяваната от нея институция за провеждане на реформите и за намирането на баланс между политическите сили. Той посочи постигнатия напредък и положените усилия от Албания в сферата на евроинтеграцията, особено в областта на съдебната реформа, изтъквайки важността на върховенството на закона. Българският дипломат подчерта, че България остава убеден поддръжник на евроинтеграцията на страните от Западните Балкани, като отдава важно значение на интеграционните процеси за утвърждаване на фундаменталните европейски принципи. По време на срещата председателят на Парламента Линдита Никола изтъкна, че отношенията на Албания с България са отлични и се развиват стабилно в интерес на европейската перспектива на региона. Тя изрази благодарност към страната ни за солидарността при справяне с последиците от земетресенията през 2019 г., както и за предоставените защитни облекла за многократна употреба, послужили на медиците в Албания, борещи се на първа линия срещу пандемията КОВИД-19. Председателят Никола подчерта, че България и Албания са съюзници в НАТО, заявявайки че страната ни е решителен, стабилен и принципен привърженик на европейската интеграция на Албания и региона на Западните Балкани.

 • Днес се пуска движението в платното за София в ремонтирания участък от път I-1 Владая - Драгичево

 • Ръководителите на дипломатическите мисии на страните - членки на ЕС, САЩ, Великобритания и Швейцария се срещнаха с близките на политически затворници в Беларус На 19 октомври 2021 г., ръководителите на дипломатическите мисии на страните - членки на ЕС, САЩ, Великобритания и Швейцария, акредитирани в Минск, се срещнаха с членове на семействата на беларуски политически затворници. На 19 октомври 2021 г., ръководителите на дипломатическите мисии на страните - членки на ЕС, САЩ, Великобритания и Швейцария, акредитирани в Минск, се срещнаха с членове на семействата на беларуски политически затворници. Към 20 октомври 2021 г. за политически затворници в Беларус са признати 812 души. Съобщава се, че някои от тях са развили сериозни или животозастрашаващи заболявания или са станали обект на особено жестоко третиране зад решетките. Трансатлантическата общност на нациите продължава да призовава за незабавното освобождаване на всички лица, произволно задържани в Беларус и политическите затворници.

 • България участва най-голямото голф изложение IGTM, което днес беше открито във Великобритания Министерството на туризма организира националното представяне на България на международното туристическо изложение International Golf Travel Market /IGTM/, което се провежда в периода 18-21.10.2021 г. Това е най-голямото събитие в туристическата голф индустрия и всяка година се провежда в различна дестинация. От 1998 г. до днес събитието се е провело в 10 държави, включително Доминиканската република, Франция, Италия, Южна Африка, в различни локации на Испания, Мексико, Португалия, Турция, САЩ и Мароко.

 • Творба на Христо Явашев влезе в колекцията на Ватиканските музеи На 13 октомври 2021 г. директорът на Ватиканските музеи Барбара Ята получи от италиански дарители авторско копие на творба на Христо Явашев за колекцията на музея. Това е първата творба на родения в България световноизвестен артист, която постъпва в престижния музей, посещаван от над 6,5 млн. туристи годишно. Официален гост на дарителския акт бе българският посланик Богдан Паташев. На 13 октомври 2021 г. директорът на Ватиканските музеи Барбара Ята получи от италиански дарители авторско копие на творба на Христо Явашев за колекцията на музея. Това е първата творба на родения в България световноизвестен артист, която постъпва в престижния музей, посещаван от над 6,5 млн. туристи годишно. Официален гост на дарителския акт бе българският посланик Богдан Паташев. Дарението се осъществява като продължение на ангажимент да бъде откупена творба и дарена на Ватиканските музеи, заявен от монс. Дарио Виагно по време на уебинар на тема съвременното изкуство през творчеството на Кристо и Жан-Клод и опаковането на Триумфалната арка в Париж, проведен на 14 септември 2021 г. Уебинарът бе организиран от българското посолство във Ватикана, съвместно с посолствата на Франция и на САЩ и Ватиканските музеи, а техническата организация бе предоставена от Дипломатическия институт при МВнР. Дарената творба представлява подписано от Христо Явашев авторско копие под номер 31 на опакована кутия с видеозаписи на Ватиканските музеи по проект от 2016 г. Копието е откупено от дарители със съдействието на монс. Вигано, понастоящем заместник-ректор на Папската академия на науките и бивш директор на Ватиканската служба на съобщенията. Монс. Вигано бе гост на уебинара в бългасркия панел, по време на който бе представен и документалният филм за Кристо и Жан-Клод на Георги Тошев и Ема Константинова. nbsp; Христо Явашев реализира т.нар. опаковане на Ватиканските музеи през 2016 г. във Ватикана със съдействието на монс. Вигано и подписва 300 авторски копия, които са предадени на аукционната къща Кристис . От продажбата им са събрани около 200 хил. евро и предадени на папа Франциск, в отговор на негов апел за събиране на средства за детска болница в Банги в Централноафриканската република. Тази творба на Христо Явашев е определяна от медиите като изкуство, превърнато в благотворителност , а официалното и наименование е: Christo"s box. Between art and mercy. A gift for Bangui. При предаването на творбата присъстваха още монс. Дарио Едуардо Вигано, двама представители на дарителите, откупили авторското копие, и кураторът на колекцията за съвременно изкуство на Ватиканските музеи г-жа Микол Форти. Получената творба ще бъде заведена и на по-късен етап изложена в залите с колекция за съвременно изкуство на Ватиканските музеи.

 • Възстановено е движението на АМ "Хемус" при км 86 в посока Варна

 • Обяви за транспорт

  Избрано от VipDir