« Хипермаркети

Телефони на магазини и хипермаркети. Промоции на стоки за бита, промоции на хранителни стоки. Цени на стоки. Адреси на хипермаркети, телефони на хипермаркети. Онлайн магазини. 

МЕТРО Кеш енд Кери България


МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, на самообслужване за професионални клиенти. МЕТРО Кеш енд Кери има 13 магазина в България.

  
повече »

Билла България


Билла - България е част от REWE Group, която е една от най - големите търговски вериги в Европа и света! Философията на БИЛЛА е предлагането на качествени продукти на възможно най - изгодни цени, както и предоставянето на неограничена възможност за избор на потребителя.

  
повече »

Кауфланд България


Kaufland спада към водещите фирми за търговия с хранителни стоки в Европа. Веригата води началото си от Германия, където хипермаркетите осъществяват дейността си под името Kaufland, KaufMarkt и Handelshof.

  
повече »

Лидл България


Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. Повече от 150 000 служители в над 9 000 магазина в повече от 20 страни в Европа се грижат ежедневно за предлагане пресни продукти с високо качество на най-добра цена.

  
повече »

Онлайн магазини


Внимание! Особености при поръчки онлайн на дрехи, аксесоари, електроника. Списък с най-известните онлайн магазини в България и Европа. Електронни магазини в Китай. 

  
повече »

Био магазини


Телефони, адреси и координати на Био магазини по градове. Промоции на био продукти , промоции на био хранителни стоки. Цени на био стоки и продукти.   

  
повече »

Зоомагазини


Телефони, адреси и координати на зоомагазини по градове. Промоции на продукти за вашите домашни любимци, промоции на зоо хранителни стоки. Цени на зоо стоки и продукти.   

  
повече »

Избрано от VipDir