« Производство

Фирми за производство на мебели, врати, бойлери, промишлени, спортни и домакински стоки.   

Данъчен склад

Лицензиран данъчен склад за съхранение и производство на базови органични разтворители и разредители на алкидни бои се намира на 90км от София в гр.Кюстендил Лицензиран данъчен склад за съхранение и производство на базови органични разтворители и разредители на алкидни бои се намира на 90км от София в гр.Кюстендил  Данъчен склад  www.alelbg.com повече »  


толуен

Какво е толуен? Производство на химични вещества с органични разтворители- толуен, ксилол, минерален терпентин, орт-о-ксилен, ен-хексан.  толуен  www.alelbg.com повече »  


производство на разредители

Производство, доставка и спедиция на разредители, окислители и всичко необходимо за боята.  производство на разредители  www.alelbg.com повече »  

Избрани сайтове

 • Фасада БГ Поликарбонатни фасади, фасади от поликарбонат,фасада, фасади, топлоизолация, ремонт на фасади, поликарбонат, фасадни панели, поликарбонатни панели, саниране, изндустриални халета, покривни панели, безвъзмездна помощ за енергийна ефективност, фасада

 • Фасада БГ Поликарбонатни фасади, фасади от поликарбонат,фасада, фасади, топлоизолация, ремонт на фасади, поликарбонат, фасадни панели, поликарбонатни панели, саниране, изндустриални халета, покривни панели, безвъзмездна помощ за енергийна ефективност, фасада

 • Aleti Furniture - луксозни италиански мебели, аксесоари и осветление. Интериорно проектиране, директен внос и търговия с италиански и испански мебели, осветителни тела и аксесоари за дома, градината, ресторанта, заведението, хотела и други обществени пространства. Модерни и класически кухни, спални,гардероби, дивани и др.

 • Ново по темата

 • Материали за строителството и дома HYDRO ROOF хибридна хидроизолация UV за покриви

 • Aleti Furniture - луксозни италиански мебели, аксесоари и осветление. Regal_e, Calia. Модерен италиански модулен диван с релакс механизми.

 • Актуално

 • Строителни материали и аксесоари за баня повече » ...

 • Модел Luna. Производител Calia, Италия. Модерен италиански разтегателен диван с релакс механизъм. Висок клас италианска мека мебел - дивани, кресла, лежанки, табуретки и др. Luna, Calia. висок клас италиански диван с функция сън и релакс механизъм.

 • Модел Pralin . Производител Calia, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Модерна италианска модулна мека мебел - дивани, кресла, лежанки табуретки и др. Pralin , Calia. Модерна италианска модулна мека мебел с тапицерия от текстил, кожа или микрофибър.

 • Хилари Клинтън в София: Продължаваме да се борим за правата на жените #8222;Правата на жените са недовършената работа през 21 век. Трябва да намираме начини за помагаме на младите жени да получават образование, способности, така че да могат да развият своя потенциал. #8220; Това заяви Хилари Клинтън на специална среща на Глобалната инициатива на Клинтън (Clinton Global Initiative – CGI) в София. Визитата е по покана на Кирил Домусчиев. Срещата в София, организирана от Кирил Домусчиев и #8222;Домусчиев импакт #8220; (Domuschiev Impact), е част от #8222;Пътят към септември #8220; на CGI – целогодишни срещи за установяване на нови партньорства и идентифициране на начини за предприемане #8230; Материалът lt;span gt;Хилари Клинтън в София: Продължаваме да се борим за правата на жените lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана. ...

 • Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна в Черно море Трима души са обявени за изчезнали, след като кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна тази сутрин в Черно море на 26 морски мили село Сфънту Георге, окръг Тулча, съобщава Румънската служба за корабоплаване, предаде БТА, цитирайки Аджерпрес. Според цитирания източник на борда на плавателния съд е имало 11 души. #8222;Операцията по издирване и спасяване под координацията на Центъра за координация и морско спасяване (MRCC) в рамките на Румънската служба за корабоплаване е в пълен ход, след като плавателният съд #8222;Mohammad Z #8220; потъна. Сигналът беше получен около 4.00 часа сутринта, #8230; Материалът lt;span gt;Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна в Черно море lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана. ...

 • Близо 10 хил. души са били евакуирани в Харковска област Украйна е евакуирала близо 10 000 души от техните домове в Харковска област, в североизточната част на страната, след сухопътната атака на руските сили, предаде Франс прес. #8222;Общо 9907 души са били евакуирани #8220;, заяви местният областен управител Олег Синегубов. Преди седмица руските сили предприеха щурм срещу Харковска област. В интервю за Франс прес украинският президент Володимир Зеленски предупреди, че това може да е първата вълна на една по-голяма офанзива./Новините БГ Материалът lt;span gt;Близо 10 хил. души са били евакуирани в Харковска област lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана. ...


 • опънати тавани цени София

  опънати тавани на ТОП цени за София! Цените на опънати тавани Клипсо в София от Най- добрите и най предпочитани на пазара фирми за опънати и окачени тавани. Топ оферти на ТОП цени, за вашият офис, хотел, дом.  опънати тавани цени София  www.clipso.bg повече »  

  Избрано от VipDir