« Частна детска градина "Замъкът" - гр. Варна

Частна детска градина "Замъкът"  - гр. Варна

Всеки родител желае най-доброто за своето детенце! Условията, в които то расте са изключително важни за неговото бъдещо развитие. Те са неговия замък, в който то живее, играе, учи и мечтае.

Направете замъка на Вашия син или дъщеря истински приветлив в Частна детска градина "Замъкът" – приказката за всяко детенце! Можете да се възползвате от уникалното предложение на "Замъкът" за едномесечно целодневно или полудневно посещение, грижливо намалено наполовина. 

Можете да избирате между два варианта:

• Едномесечно целодневно посещение за 195 лв, вместо за 390 лв
• Едномесечно полудневно посещение за 125 лв, вместо за 250 лв

 

Адрес и телефон:

Варна, ж.к. Бриз, местност Св. Никола 121а0886 821 978www.zamakat.eu/index.php


  преводи и легализации Варна  

преводаческа агенция Варна

Преводаческа агенция в морската ни столица Варна можете да намерите на главния булевард Владислав Варненчик 43- тел.: Преводаческа агенция в морската ни столица Варна можете да намерите на главния булевард Владислав Варненчик 43- тел.:  преводаческа агенция Варна  www.davitoz.org повече »  

преводи и легализация Варна Ако Ви е нужен превод на документи във Варна, трябва да знаете, че бюро за преводи Давитоз работи с лицензирани специалисти във всички области и се намира до Районния съд на главния булевард Владислав Варненчик 43, тел: 052 600 678

Избрано от VipDir