« Частна детска градина „Аз съм българче!“ - гр. Варна

Частна детска градина „Аз съм българче!“ - гр. Варна

Частна детска градина „Аз съм българче!“ се намира в центъра на гр. Варна, в близост до Стоматология, Централна поща, Община Варна, множество банкови учреждения и офиси, в тиха улица, удобна за паркиране.

Разполага с много голям еко двор ( площ 600 m2 ), в който са разположени две къщи и множество детски катерушки, пързалки, някои от които изработени от екоматериали и дърво.

Предстои откриването на спортен салон и музикална зала съответно 60 m2 и 20 m2

В сградата е инсталирано видеонаблюдение, като камерите са монтирани в занималните и двора, а монитора в приемното помещение с цел достъп на родителите.

Частна детска градина „Аз съм българче!“ е единствената детска градина в град Варна, в която поддържането на образцово хигиенно ниво се постига с почистваща система „Реинбоу“ (Rainbow), включваща аериране на въздуха и дезинфекция.

Едновременно с постигнатите предимства, в детското заведение се предлага медицинско обслужване от лекар-специалист (ежеседмично) и медицинска сестра (ежедневно). Разполагаме с медицински кабинет и методически кабинет за педагогическия персонал.

Храненето на децата е съобразено максимално със здравословното и диетично меню, като в изобилие се предлагат плодове, зеленчуци и млечни продукти.

Групите са сформирани по възрастов принцип от 1 до 7 години, в група до 10 деца.

В детската градина функционира яслена група за деца от 1 до 3 години с капацитет до 10 деца .

В Частна детска градина „Аз съм българче!“ работят педагози-специалисти с нужната квалификация, както и психолог, музикален ръководител, балетен педагог.

Основен акцент в нашата работа е чуждоезиковото обучение – испански, английски, немски и руски език ( по желание ). Критерий за ефективността на обучението са знанията и нивото на общуване, което са достигнали децата, в следствие ежедневния им вербален контакт на съответния език.

 

Адрес и телефон:

VIP Частна Детска Градина "Аз съм номер 1" Контакти
ул. Радко Димитриев 6
( между Стоматология и Централна поща ) Варна 9000 България

[email protected]

(052) 601 771

089 6612 095, 087 9849 159, 089 7477 340

http://www.vip-detskagradina.eu

Избрано от VipDir