« Частна детска градина - Детски център " Брайт"

Частна детска градина  - град София

Отваряш очи и... Светът е удивителен! Детски Център Брайт - Алтернативна форма на частна детска градина

Детството винаги ще бъде част от самите нас! Добро или лошо, то ще окаже влияние за нашите бъдещи стремежи и мечти, желания и копнежи, които да ни водят през пътя на живота.

 

Планирането на бъдещето на Вашето дете е фундамент, който се оказва съществен в модерното общество. То изразява желанието ни да осигурим светлото бъдеще и да подсилим основите на характера на нашите деца, за да им предоставим възможностите да успяват, да побеждават, да бъдат.

Срамежливите детски очи, търсещи познанието и обичта, отключващи трепета в нашата душа са сред нещата, заради които си струва да посветим живота си на тях и именно това правим в Детски център за грижа и развитие Bright.

Bright e aалтернативна детска градина в София, която създава уникална атмосфера, изпълнена с усмивки и познание, с красота и радост, с отговори за света, които вълнуват малчуганите. Ние полагаме специални грижи и използваме комплексна педагогическа методика, които да разширят техния кръгозор и да им помогнат да се интегрират успешно в съвременното общество.

Детски център за грижа и развитие Bright чрез тяхното любопитство ще поведе Вашите деца към откривателство, приключение и знания, заобиколени от топла и дружелюбна обстановка. Стъпка по стъпка децата Ви ще могат да открият впечатляващия свят, в който живеем и да се потопят в неповторима приказка. В нашата алтернативна детска градина не просто предлагаме отлични грижи, а за нас е важно и да създаваме уникални личности, неповторими характери, истински хора и удивителните лидери на утрешния ден.

 

BRIGHT, която представя алтернативна форма на частна детска градина предлага мултикултурен досег в автентична англоговоряща среда, която следва всички тенденции за здравословен живот и 100% - ова безопасност на децата. Ключовото разположение на детската градина и ясла в един от най-елитните квартали на София – Бояна обещава максимално задоволство, както на малчуганите, така и на техните родители.

Благодарение на специалния ни подход, актуалната методика и познанията ни в областта на педагогиката, малките страхотни дечица се превръщат в удивителни, умни и смели хора. А най-хубавото е, че всичко това се случва, докато те са си у дома – в алтернативна детска градина Bright София.

Подарете бъдеще на своите деца! Осигурете им най-доброто, което могат да получат, за да гарантирате щастие и цял куп неподправени усмивки.

 

Адрес и телефон:

 

улица „Голяма могила“ 109
София
088 855 8997

Избрано от VipDir