« Апартамент Пампорово Пампорово

Апартамент Пампорово Пампорово Апартамент Пампорово, Пампорово разполага с леглова база от 9 места.

‘’Апартаменти Айсберг’’ Пампорово се намират във ваканционен комплекс ‘’Айсберг’’.С уникалното си разположение до начална станция на лифта,както и до най-известния ресторант в курорта-‘’Чевермето’’.Със ски писти започващи от прага им,’’Апартаменти Айсберг’’Пампорово предоставя на гостите си възможност да напускат хотела и да се прибират в него на ски.Намиращи се в центъра на курортния комплекс предоставя отлична възможност за целогодишен отдих,туризъм и ски спортове.Разположени са на височина 1650м.над морското равнище сред вековна борова гора и красива панорама към Родопите.Намиращи се в подножието на връх Снежанка,който е на височина 1926м над морското равнище.Средногодишната температура е 8,5°C,слънчевите дни в годината са над 240,а дебелината на снежната покривка достига до 200см. 

КК Пампорово води началото си от 1930 год.и е най-старият ски-курорт в България.Съораженията обслужващи мрежата от писти са с капацитет 8600 души на час.Общата дължина на ски пистите е 25 км.за алпийски дисциплини с различна степен на трудност и 30 км.-за дълго бягане,с тенденция до 2015г. да се увеличат до 200км..Това предлага отлични условия за ски,сноуборд,ски-бягане и др.,А през лятото-възможност за еко-туризъм,коло турове,походи,конна езда.В рамките на комплекса се намират десетки заведения,ресторанти,механи,барове,и места за развлечения и спорт. 

‘’Апартаменти Айсберг’’ Пампорово се намира на 100м. ОТ СКИ ЛИФТА. 

Ски пистите са в непосредствена близост до комплекса и не се налага да се използват превозни средства за обслужване на скиорите. 

Апартаментите в ‘’Апартаменти Айсберг’’ Пампорово са 9 напълно обзаведени с кухненски бокс:хладилник,кафе машина,микровълнова печка,телевизор със сателитни канали,и напълно оборудвана баня,модерно обзаведени спални,трапезария и хол,с тераси към всеки апартамент с планински изглед.Всеки апартамент е с отопление от конвектори.На разположение на гостите са лоби бар,асансьор, WI-FI интернет,закрит басейн,парна баня,сауна,кабинети за масажи.         Цени Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
Апартамент 4 9 няма цена няма цена 80 лв 80 лв няма цена

      +359 - (0)896 / 116767     +359 - (0)887 / 322485    

Избрано от VipDir