« Апартамент - Апартаменти Айсберг Пампорово

Апартамент - Апартаменти Айсберг Пампорово

Апартамент - Апартаменти Айсберг, Пампорово разполага с леглова база от 20 места.

Ваканционен комплекс Апартаменти - Айсберг се намира в един от най-известните ски-курорти в България - Пампорово. С уникалната си локация, разположен до централна станция на лифта и предоставящ възможност на своите гости да напускат хотела и да се прибират на ски. Комплекса се намира в центъра на курорта и дава отлична възможност за целогодишен отдих, планински туризъм и зимни спортове. Сгушен сред вековна борова гора, с просторни, слънчеви апартаменти от чиито тераси се открива красива панорама към Родопи-планината на Орфей. В непосредствена близост до хотела ще откриете много заведения, ресторанти, механи, барове и места за развлечения и спорт. 

Курортен комплекс Пампорово се намира на 15 km от областният град Смолян, на 85 km от Пловдив и на 65 km от летище Крумово. Комплекс Апартаменти - Айсберг се намира на 100м. от ски лифта. Ски пистите са в близост до комплекса и не се налага да се използват превозни средства за обслужване на скиорите. 

Апартаментите в комплекс Айсберг са напълно обзаведени с кухненски бокс, включващ : мини-бар, кафе машина, микровълнова печка, телевизор със сателитни канали, баня/тоалетна, модерно обзаведени спални, трапезария и хол с тераси с планински изглед към всеки апартамент. Апартаментите се отопляват с конвектори. На разположение на гостите са лоби бар, асансьор, Wi-Fi интернет.


Цени Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
Апартамент 4 5 не се дава не се дава 80 лв не се дава 60 лв

  Пампорово, Пампорово
+359 - (0)898 / 305056     +359 - (0)897 / 946960




Избрано от VipDir