« Апартамент Замъка 1 Пампорово

Апартамент Замъка 1 Пампорово

Апартамент Замъка 1, Пампорово разполага с леглова база от 4 места.

Комплексът има чудесно местоположение в курорта Пампорово, разположен е на самата ски писта и предлага на своите гости и туристи всички удобства, услуги, зимни спортове и забавления за тяхната почивка. 



Комплекс „Замъка" се отличава с красивата си архитектура и разположението си на първа линия, на самата ски писта със спиращи дъха гледки към Планината на Орфей. 



На разположение на собствениците е фитнес център,сауна и соларим срещу допълнително заплащане,ресторант и таверна а също така комплекса разполага със ски гардероб със изгодни оферти. 

След като се обурудвате можете да започнете да се радвате на скиорския си ден почти мигновенно спускайки се към лифт-станция 'Автогарата' която след това бързо ще ви качи обратно до Студенец. 

Вие може да се насладите на възможностите на комплекса не само през зимата, но и през летните месеци като избягате от летните горещени и почуствате свежия планински климат и неповторимата природа. 



Планината е прекрасно място и през лятото, когато можете да се насладите на играта на тенис на корт, конната езда, на планинските походи и скалното катерене, на организираните разходки сред природата пеша и с планински бегачи. 



Насладете се на чудесните условия за ски и зимни спортове. Ските обаче не са единственото развлечение за гостите - "Adventure centre" към хотела организира турове с моторни шейни и ATV преходи.



Цени Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
Апартамент 4 1 380 лв 320 лв 400 лв 340 лв няма цена

    Пампорово, Пампорово

   



Избрано от VipDir