« Апартамент Манастира 1 Пампорово

Апартамент Манастира 1 Пампорово

Апартамент Манастира 1, Пампорово разполага с леглова база от 6 места.

Родопите са една от най-магическите планини в България. Тя е разнообразна и пази много тайни. Отивайки в Родопите не е задължително да бъдете скиор или сноубордист. Апартамента, който предлагаме се намира на самата писта. Излизате и сте на снега. Хубавото е, че ако сте с малки деца има една дълга и полегата писта, където можете да се пързаляте с шейна или с пликче. Съвсем удобно е и на 1 минута от апартамента. В близост до самият курорт има много и различни места, които можете да посетите. Аз мога да препоръчам село Смилян, където ще ви нагостят добре в Аидата и можете да си купите истински смилянски боб. Ако искате да видите някое истински забравено кътче - можете да посетите Арда и махалите, които са наблизо. Само ще спомена, че в махала Гудевица например се намира читалището, където до 4то отделение е учила Баля Балканкса. Района там е зареден с много енергия. Хората в Родопите са отзивчиви и много добри. Пробвайте да ги попитате за посоката или за това къде можете да хапнете и ще видите. 

Град Смолян също и интересен. Можете да се разходите около самия него и да се насладите на прекрасни гледки. 

Конкретно сега да разкажа за апартамента. Състои се от две помещения. Едното е спалня(доста голяма спалня), където има и един от тези фотьойли, които стават на легло. Другото помещение обединява кухня, столова и хол. Там има диван, който се разпъва и още един фотьойл, който става на легло. Това прави 6 човека, които могат да спят на легло. Кухнята има всичко - печка, съдове, тенджери, тигани, прибори,чаши...и други. Можете да си готвите без да се притеснявате. Има голяма маса за 6 човека. 

Апартамента е с южно изложение, което гарантира слънце и топлина. 

Най-важното според мен за любителите на зимните спортове е това, че излизаш и си на лифта. Няма качване в кола, ходене или чакане - просто си там. Това го няма в нито един друг курорт. 

Други екстри са - паркинга, който е охраняем, външното барбекю с място обособено за събиране на хора. 



Цени Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
Апартамент 6 1 100 лв 70 лв 120 лв 90 лв 90 лв

      +359 - (0)888 / 260311    
Пампорово, кк.Пампорово


Избрано от VipDir