« Пампорово

Зимни курорти - Пампорово

Пампорово, се намира на около 11 км. северно от Смолян, на около 80 км. южно от Пловдив и на около 250 км. от София в североизточна посока. Той е разположен в Родопите, в подножието на връх Снежанка, на 1650 метра н.в. Заради уникалната природа и мек климат ежегодно Пампорово е предпочитано място за зимна ваканция на любителите на ски удоволствията. Всяка година тук се стичат български и чуждестранни туристи. В Пампорово ще се отдадете на неповторима ски ваканция. В Пампорово се поддържа снежна покривка над 150 дни в годината, като като средногодишната температура е 8°C.

 

Важни телефони в Пампорово


Важни телефони в Пампорово 

  
повече »

Апартаменти в Пампорово


Телефони на апартаменти и комплекси за настаняване в Пампорово. 

  
повече »

Хотели в Пампорово


Имена, снимки, информация, цени адреси, телефони, координати на най-известните хотели в Пампорово. 

  
повече »

Климат


Пампорово има изключителен климат, отличаващ се с мека зима и над 120 слънчеви дни през ски периода. Заради уникалната природа и мек климат ежегодно Пампорово е предпочитано място за зимна ваканция на любителите на ски удоволствията. Пампорово се характеризира с благоприятен климат през цялата година, със средна годишна температура от -3 градуса до+ 5, 5°С.

  
повече »

Цени и важна информация за ски - застраховките


ПЛАНИНСКА ЗАСТРАХОВКА
Философия 
Ценоразпис на услугите на ПСС за български граждани
къде можете да я сключите. 

  
повече »

Хижи Пампорово


Телефони на хижи и заслони около Пампорово

  
повече »

Избрани сайтове Пампорово

  • хотел Ива & Елена, Пампорово хотел Ива и Елена Пампорово - промоции, пакетни цени, резервации, трансфери, забележителности и важни телефони в Пампорово.

  • Избрано от VipDir