« LOREZOLINE

LOREZOLINE

Алуминиевият профил без прекъснат термо-мост се използва при търговски,промишлени сгради, административни и жилищни сгради, като вътрешни прегради, покривни конструкции и др.Системите за алуминиева дограма LOREZOLINE задоволяват съвременните европейски изисквания за високо качество и отлични структурни характеристики на профилите, и едновременно с това предлагат сигурна защита против взлом. Профилите LOREZOLINE са CE сертифицирани и при производството им се прилага FPC процедура за контрол на качеството.

 

 

 

Алуминиева дограма без прекъснат термо-мост (или т.нар. "студен профил")

 

 

 

За изработката му се използва изцяло чист алуминий, с лека кострукция, придава на пространството чист и семпъл вид.

 

 

 

Недостатък: Има добра топлопроводимост, но поради "студенината" на профила при резки температурни амплитуди и влажно време води до образуването на конденз.

Оторизиран представител:


алуминиева дограма

Фирма chehplast.com и Рехау представят Най-новата, модерна, предпочитана, търсена-алуминиева дограма, в най-посещаваната chehplast.com до вас когато ви трябва Алуминиева дограма и профили exalco, alumil, etem, schuco от производител. Дограмата за вас  алуминиева дограма  chehplast.com повече »  


дограма

Важно е да знаем каква дограма да изберем за къщата или апартамента. Чех-Пласт е сертифициран производител на дограма и оторизиран Rehau партньор за дограма.  дограма  chehplast.com повече »  

Избрано от VipDir