« Reynaers Aluminium-Белгия

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium е водещ европейски специалист в разработването и маркетинга на иновативни и устойчиви алуминиеви решения за прозорци, врати, окачени фасади, плъзгащи се системи, слънчеви прожектори и оранжерии. Водени от стремежа към подобряване на енергийната ефективност и желанието да поемат отговорност за околната среда, Reynaers
разработват и предлагат широка гама от стандартни и индивидуални решения.

Компанията притежава компетенции и разполага с богат набор от конкретни решения за всички пазарни сектори – от жилищни до търговски и промишлени проекти. Висококачествените системи на Reynaers Aluminium отговарят на най-строгите изисквания по отношение на комфорта, сигурността, архитектурния дизайн и енергийната ефективност.

Reynaers Aluminium  помага на професионалисти, архитекти и производители да проектират и реализират разнообразни проекти. Модерни остъклени офис сгради, жилищни комплекси, иновационни енерго-спестяващи решения за обществени сгради, интегрирани фотоволтаични модули и – не на последно място – традиционните алуминиеви решения за прозорци.

Високотехничните функционални системи за врати, прозорци и окачени фасади на Reynaers Aluminium са разработени с цел повишаване енерго-ефективността, оптимизиране на дизайна, по-голямо удобство и постигане на пълна безопасност на сградите.

Всички продукти на Reynaers Aluminium са изпитани по високи стандарти за термични характеристики. Тестовете включват още устойчивост на ветрово натоварване, въздушна и водна непропускливост.

Продуктовата гама на фирмата включва и различни противопожарни, огнеупорни и бронирани решения, включително и специализирани анти-взлом системи.

Reynaers Aluminium е водещ европейски доставчик на иновативни и устойчиви архитектурни алуминиеви системи. Това включва голямо разнообразие от системи за врати и прозорци, окачени фасади, хармоники, входни врати, врати с двупосочно отваряне, слънцезащитни системи, зимни градини, атриуми, мрежи против насекоми и системи с възможност за вграждане на щори и вентилационни съоръжения.

Reynaers е не просто производител, но и ценен партньор за архитекти, производители, инсталатори на слънчеви енергийни системи, разработчици на проекти, инвеститори, собственици и крайни потребители.

Основана през 1965 г., в момента персонала на Reynaers Aluminium наброява над 2000 работници. С офиси и представителства в повече от 40 страни по света, компанията изнася продукцията си в повече от 70 страни на 5 континента.

Компанията със седалище в Дъфел, Белгия. По актуални данни Reynaers Aluminium реализира годишен оборот от 426 млн. евро

Избрано от VipDir