« Krauss-Maffei

Krauss-Maffei

Krauss-Maffei  е предпочитан партьор в целият свят  в обработката на пластмаси. Машините на Krauss-Maffei влизат в употреба навсякъде, където пластмасата се превръща в готово изделие. Продуктите на Krauss-Maffei покриват всички аспекти – от продуктната концепция до специфичните системни решения. Krauss-Maffei е единствената компания на този пазар с опит в три основни машинни технологии за обработка на пластмаси: леене под налягане, реактивна технология и пресоване. Ние интегрираме трите технологии за да създадем единнност в процесите и технологиите за обработка на пластмаси.

Krauss-Maffei, като международна компания присъства на всички значими световни пазари, както и в основните промишлености свързани с изработката на пластмасови изделия. Нашата търговска и сервизна мрежа в момента обединява 20 подразделения и 40 агенции. В Krauss-Maffei работят около 2400 души в цял свят.

Фирма Krauss-Maffei работи в условията на постоянно разрастващ се пазар. Отличните качества на на пластмасите са довели до огромното търсене на много различни видове пластмасови продукти. С висококачественото си оборудване и системи, фирмата Krauss-Maffei е извоювала заслужено висока позиция в областта си, и ще продължи безотказно да отговаря на нуждите на този постоянно разрастващ се пазар.

Избрано от VipDir