« Goldwell

Goldwell

Goldwell предлага на фризьорите и козметиците по цял свят неограничени възможности за креативност и професионални резултати. Висококачествени професионални продукти за коса, лице и тяло с гарантирано немско качество! Марката се е наложила като една от най-предпочитаните в най-елитните фризьорски и козметични салони по цял свят. Произвежда иновативни висококачествени козметични продукти, които ще задоволят и най-взискателния вкус.


монтаж дограма

Фирма Чех Пласт предлага производство, монтаж и демонтаж на всякакъв вид дограма: монтаж дограма от и с Чех Пласт  монтаж дограма  chehplast.com повече »  


Интрасютикълс

Интрасютикълс е вече и в Персона подмладяващата терапия на звезди, като Мадонна ! В София терапията Intraceuticals се предлага в козметичен салон Персона от високо квалифицирани, козметици, специалисти с професионална грижа на кожата за вашето лице и тя  Интрасютикълс  www.persona.bg повече »  


машини за поддръжка

Квалифицирана поддръжка на спортни терени и игрища от професионалисти, с професионалните машини на ontariosport.net за изграждане и поддръжка на терени за спорт и игра машини за поддръжка  машини за поддръжка  www.ontariosport.net повече »  

Избрано от VipDir