« Работа в Ню Кепитъл Тръст

Ню Кепитъл Тръст всъщност не е инвестиционен посредник, а компания създадена през 2014 година да обучава брокери на финансовите пазари в България.

Ню Кепитъл Тръст е една от най-динамично развиващите се компании в своят отрасъл. Да се насочите към кариера на брокер /агент/определено си заслужава. Капиталовият пазар в България тепърва ще се развива. Според експерти той има огромен потенциал за разгръщане и като компании - инвестиционни посредници, и като обем на търгуеми акции, и като навлизане на чуждестранни инвеститори и големи банки. Така че тепърва много хора ще започнат да играят на борсата и ще трябва да бъдат обслужвани от някого.Ако смятате ,че можете да се справите с тази предизвикателна задача, Вие сте на точното място .

Ако гледаме на Ню Кепитъл Тръст като на работодател, то те предлагат най -доброто  първоначално и текущо обучение в индустрията на мениджъри ,с дългогодишен опит в областта . Динамична работа в сплотен и отговорен екип;Работна среда, в която колегите се уважават и винаги си помагат;

Комфортно работно място, служебен компютър, служебен стационарен и мобилен телефони.

Избрани сайтове Кепитъл

Коментари

Избрано от VipDir