« Inoutic- Инаутик

Inoutic- Инаутик

Inoutic- Инаутик е един от водещите производители на профилни системи за прозорци и врати на световния пазар и има 50-годишен опит в бранша. На българския пазар профилните системи на Inoutic- Инаутик се разпознават и под старото им име Thyssen. Като дъщерно предприятие на Deceuninck Group, Inoutic- Инаутик разполага с международна мрежа от ресурсно и сервизно обслужване. С дейността си предприятието покрива цялостния процес на производство на PVC системи за прозорци и врати – от идеята, през разработката и екструдирането до постоянното развитие и облагородяване. Inoutic- Инаутик предлага на българския пазар профили за производството на PVC прозорци, врати, ролетни щори, зимни градини и др.

В България фирма Inoutic- Инаутик присъства на пазара от 1995г. основно чрез дистрибуторите – Хил АД www.hil.bg и Булко Комерс ООД www.bulco.bg.

От скоро клиентите на Inoutic- Инаутик могат да използват новата интернет страница на компанията, преведена на български език – www.inoutic.bg!

На нея може да намерите много полезна информация за профилните системи на Инаутик – Германия – Arcade, Elite, E-forte. Специално внимание е обърнато и на уникалния коефициент на топлопреминаване на системата E forte – 0,95 W/m².

 

На страницата на Инаутик е качена доста подробна и интересна информация за клиентите, които желаят да подменят своите прозорци. В раздела “Съвети за покупка на прозорци“ ще откриете отделни секции, посветени на пестенето на енергия, вентилацията, защо да изберем ПВЦ прозорци, както и документи, касаещи ремонта и грижата за прозорците.

Относно пестенето на енергия, вие подробно може да прочетете всичко по темата за коефициента на топлопреминаване – как се изчислява, от какво зависи и какви са желаните стойности на съвременните прозорци.

Когато крайният клиент вземе решение за подмяна на дограмата, той може да разчита на лицензираните производители на Инаутик, които ще намери в раздела “Търсене на специалист“.

Освен че могат да си свалят информационни брошури за всяка една от системите на Inoutic- Инаутик, производителите на дограма могат да намерят на страницата www.inoutic.bg всякаква техническа информация, чертежи, разрези и изображения на профилите.

Помислено е и за архитектите – те могат свободно да си изтеглят приложението IC Project Plan, което съдържа цялата информация за изграждането на професионален архитектурен проект що се отнася до поставянето на прозорци и врати на всяка сграда.

Някои от многобройните възможности на приложението са: изготвяне на графична спецификация на базата на чертеж, генериране на разрези за практически всяка комбинация от профили, 3 – D изображения на разрезите, изчисляване на U коефициент, извеждане на разрезите и начините на монтаж към стената в CAD формат, изготвяне на спецификации, оферти и документи за търгове и др.

В унисон с цялостната си стратегия за развитие, Инаутик – Германия предоставя на българските клиенти и производители възможността за свободен достъп до техническата, маркетинговата и технологичната информация, относно произвежданите в Боген системи за врати и прозорци. Всичко това може да бъде намерено и свалено на български език единствено на www.inoutic.bg!

Избрано от VipDir