« Геалан-GEALAN

Геалан-GEALAN

Историята на производственото предприятие Геалан-GEALAN показва, че условията за растеж на предприятието винаги са били свързани с икономическия растеж на добри партньор. Създателите и производителите на нови прозоречни системи, основополагаща основна част от философията са партньорите и партньорските отношения на фирмата.

Със самото създаване на предприятието ние от Геалан-GEALAN сме насочени към бъдещето. Да формираме бъдещето означава да поемем върху себе си отговорността – отговорността за нашите партньори, отговорността за обкръжаващата ни среда и което може да се види от нашите основни принципи на ръководство – отговорността за нашите сътрудници. В компания Геалан-GEALAN ръстът винаги е свързан със стабилност. Геалан-GEALAN е за стабилност и постоянство. Заедно с клиентите на фирма Геалан-GEALAN, се стремим да достигнем забележителен ръст на нашето производство. Целта са пазарите на Европа, затова мислим и действаме по европейски. Удовлетвореност и признателност от страна на клиентите– такава е целта. Затова заедно с профилите в нашата програма е включен широк спектър на сервизни услуги.

Дейността на фирма Геалан-GEALAN се основава на многогодишния опит в технологическата и икономическа области. Оттук произлиза и неизменното високо качество на този продукт. Обмислен е всеки детайл преди да се вземе решение. Новаторските идеи винаги са били движеща сила на позитивно развитие на Геалан-GEALAN. В нашите предприятия иновациите винаги стоят на първо място.

Погледът към историята на предприятието доказва: гъвкавата организация съобразена с изискванията на пазара има голям дял в успешното развитие на компания Геалан-GEALAN.

Гъвкавост – това е силата на Геалан-GEALAN. Под гъвкавост разбирайте бързо взимане на решения, съвременно производствено оборудване и обширно, организирано на съвременно ниво складово стопанство, което дава възможност бързо да се отреагира на всяко запитване и желание.

Адрес и координати на оторизираните представители на фирма Геалан-GEALAN.

 

    • София, кв. Хаджи Димитър, ул. "549" № 2Кръстовището на бул. "Владимир Вазов" с ул. "Резбарска"
    • България
    • PVC дограма
    • www.gealan.bg
    • GSM:+359 889 432 716

Избрано от VipDir