« Измама от Глобал Маркет

Да се говори за измама от Глобал Маркетс, заради лавината нежелани телефонни обаждания е абсурдно. Това, че някой мобилен оператор или друга компания е продал данни за фирмените ни телефони на Глобал Маркет е друга тема.

Интересно как от Глобал Маркет (или Глобал Маркетс) се сдобиха с телефоните ни! Някой от Вас да им е издиктувал телефонният си номер? И защо те звънят само на фирмени телефони? Ами защото някои оператоти на услуги за злоупотребили с нашите данни!

ВАЖНО! Когато сключвате договор с мобилен оператор обърнете внимание какво отбелязвате в полето СЪГЛАСЯВАМ СЕ / НЕ съм съгласен
данните ми да се публикувате в телефонен указател! Това е първата вратичка телефонният ви номер да "изтече" към фирми, които имат желанието, времето и нервите да ви тормозят по телефона.

Това не е измама! Тези фирми не поместват безплатни обяви! Те инвестират пари в тези телефонни разговори, защото колкото и големи отстъпки да позлват тези разговори те ги плащат!!!

Сега въпроса е- има ли някой който си е дал парите на Глобал Маркетс с цел доверено управление и е бил измамен с парите си?

Измама от Глобал Маркет


Да се говори за измама от Глобал Маркетс, заради лавината нежелани телефонни обаждания е абсурдно. Това, че някой мобилен оператор или друга компания е продал данни за фирмените ни телефони на Глобал Маркет е друга тема.

  
повече »

Актуално Глобал

 • ГЛОБАЛ - ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ

 • Страх от санкции накара Русия да се изключи от глобалния интернет Страх от санкции накара Русия да се изключи от глобалния интернет24chasa.bg

 • Как ще изглежда глобалният пазар за маслодайни семена и зърнени храни през следващите 10 години — Agrozona.bg Как ще изглежда глобалният пазар за маслодайни семена и зърнени храни през следващите 10 години — Agrozona.bgagrozona.bg

 • Франция предлага глобална минимална цена на въглеродните емисии:: Investor.bg Франция предлага глобална минимална цена на въглеродните емисии:: Investor.bginvestor.bg

 • Измама от Глобал Маркетс, измама от Глобал Маркет

  Коментари

  1. Искрен
   Искрен
   Хора, ако сте си регистрирали фирма с личния телефон и сте го вписали в търговския регистър всяка една фирма може да ви го вземе оттам и няма на кого да се сърдите, освен на вас като сте си го обявявали. Мен също ме тормозят, но на телефоните в офиса, където секретарката може да прецени дали да ми прехвърли обаждането или не!
   • Юлия
    Юлия
    Аз не съм си посочвал телефона в търговския регистър, но от Глобал Маркетс ми го имат? Става въпрос за ГЛобулския телефон, там не си спомням някой изобщо да ме е питал да го обявява ли някъде или не?!!!!
  2. Мартин
   Мартин
   Чудя се някой гледа ли като попълва данните си в договора с мобилния оператор какво е отметнато на точката- да публикуват или да не публикуват номера ми в указател?
   • Ами не, няма ми го в сайта на търговски регистър, там седи друг ТЕЛЕФОН, не този на който звънят от Глобал Маркетс
   • Петя замисляла ли си се, че може да си си обявила фирмения телефон при регистрацията и той да си е достъпен за всички фирми подобни на Глобал Маркетс в сайта на търговския регистър при това съвсем ОФИЦИАЛНО !
   • Ами аз не съм си публикувал данните в указатели на МТЕл пък пак ми звънят на телефона от Глобал Маркетс, при това на фирмения

  Избрано от VipDir