« CMS системи за управление съдържанието на интернет сайт

Най-популярните в България CMS системи за управление съдържанието на интернет сайт. 

Joomla CMS | Джумла


Предлагат ви сайт изграден на безплатната Open Source система за управление на съдържанието наречена Joomla (Джумла). Внимавайте!

Системата е много разпространена, лесна за инсталация и за работа. Ще намерите доста уеб специалисти, които работят с нея. Налични са безброй дизайни, които ще позволят лесно активиране на вашият бъдещ сайт. 

Не забравяйте! Joomla (Джумла) е БЕЗПЛАТНА система за управление на съдържанието с отворен код. Опасностите, които крие за пробиви в сигурността трябва да се следят от уеб специалист. Задължително е да си осигурите поддръжка от фирма в опис, която да ви предпази от заразяване на сайта с вируси!

Официални сайтове за Joomla

Joomla.org

Джумла България 

Мнения за сайт на Джумла

  

Drupal CMS | Друпал


Друпал е по-сериозна откъм база данни и управление на сериозни проекти система за управление на съдържанието и от Joomla (Джумла) и от Wordpress. Това обаче е и причина, уеб дизайнери с недостатъчен опит като програмисти да я избягват за работа. 

Официален сайт на Drupal 

Друпол България 

Мнения за сайт на Друпол 

  

Wordpress CMS | Уърдпрес


Истинският програмист, който знае какво е нормализация, може да се удиви колко НЕсериозно е реализирана информацията в един Wordpress (Уърдпрес) сайт. Истината е, че това обаче прави системата много разпространена и удачна за малки сайтове. 

В допълнение и добре разработените схеми за реализация на коментари прави системата най-доброто решение за лични блогове и добър вариант за фирмени блогове и информационни сайтове. 

Официални сайтове

Wordpress

Уърдпрес България 

Мнения за Wordpress CMS (Уърдпрес)

  

Динамичен сайт CMS


Maksoft CMS е на практика единствената динамична CMS система за управление на интернет сайтове- актуализира се в реално време, има активен хостинг, вградена вътрешна оптимизация в реално време, оптимизира въведеното съдържание чрез мигновени връзки от други сайтове, следи за релевантност на съдържанието в сайта. 

За съжаление НЕ е безплатно Open Source решение, към момента не е преносима на отделен сървър и не е отворена към външни разработчици!

Разработена е в България през 2003 година, към момента поддържа над 100 хиляди уеб страници разделени в около 500 сайта. 

Официален сайт

Maksoft.Net

  

Избрано от VipDir