« Климатици ARIELLI

Климатици ARIELLI

Марката Arielli e регистрирана през 2009г и е собственост на МАГНУМ-Д ЕООД – единствен представител и вносител на домакински електроуреди и климатична техника с марката MIDEA за България.

МАГНУМ-Д ЕООД  е компания, която постоянно следи за нововъведенията и усъвършенстването в производството на електродомакински уреди като взима  предвид и най-простите идеи които може да помогнат и улеснят ежедневието ни.

Лидер в областта на производство на малки домакински електроуреди.

Иновация и дизайн са ключовите думи когато говорим за марката ARIELLI

Компанията отделя значителни ресурси за проучване и проектиране, производствени технологии с цел да предвидят променящите се нужди на потребителите.

Мисията ни е, с производството на уреди с марка ARIELLI да задоволим изискванията на потребителя с конкретни и функционални решения. Концентрираме се върху производството на тези продукти, които целят създаването на приятен и уютен стил на живот във дома.

Всеки разработен уред следва определени желания на крайния потребител.

 

Като използва иновативни и надеждни продукти, работейки в екип с млади и талантливи хора, както и доброто сътрудничество с български и чуждестранни партньори и клиенти МАГНУМ-Д е компания която води света към прогрес.

Избрано от VipDir