« Климатици

Фирми за климатици и климатична техника

Актуално

  • MSZ-LN25VGR 2.5kW MITSUBISHI ELECTRIC, Климатик серия MSZ-LN25VGR/MUZ-LN25VG 2019/2020 - M серия Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGR помещение до 150 куб.м.

  • MSZ-LN60VGB MITSUBISHI ELECTRIC, Климатик серия MSZ-LN60VGV/MUZ-LN60VG 2019/2020 - M серия Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGV помещение до 150 куб.м.

  • Поръчай MSZ-LN60VGB 18000 BTU, инверторен икономичен модел MSZ-LN60VGV, MSZ-LN60VGB/MUZ-LN60VG SEER - 7,5 a++ Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB помещение до 150 куб.м.

  • Министър Проданов: Около 6 млн. туристи очакваме това лято През предстоящия летен сезон очакваме между 5.5 млн. и 6 млн. туристи. Посещенията ще са най-много от Полша, Унгария, Румъния, Германия, Великобритания, Сърбия, Чехия, Израел и др. Очакваме да няма отлив на родни туристи, защото много българи харесват българското Черноморие. Това каза министърът на туризма Христо Проданов по време на пресконференция в курортен комплекс quot;Златни пясъци quot; по повод официалното откриване на летния туристически сезон. Искаме ясно да дадем послание, че България предлага отлични условия за почивка, и същевременно е сигурна дестинация нашето Черно море е сигурна и спокойна зона, а ние имаме дългогодишни традиции на качество и гостоприемство в туризма , каза министър Проданов и допълни, че е оптимист за предстоящия летен сезон въпреки кризите през последните години.По думите му изключително голям приоритет трябва да бъде насърчаването на всички видове туризъм. Наред с традиционните морски и зимен туризъм, за нас е изключително важно да бъде използван потенциалът и на културния туризъм, на спа туризма, на винения и кулинарния туризъм, на здравния туризъм.В актуализацията на бюджета, която предстои да се разглежда от Народното събрание, е заложено ваучерите за храна да важат и за почивка на работещите, обяви министър Проданов.С празнично шествие по крайбрежната алея на курортния комплекс quot;Златни пясъци quot; беше официално открит летния туристически сезон. Събитието съвпада и с 65-та годишнина от създаването на черноморския курорт.По покана на министъра на външните работи Теодора Гeнчовска и министъра на туризма Христо Проданов, над 30 ръководители на дипломатически мисии, акредитирани в Република България, са на посещение на курортния комплекс, за да се запознаят с туристическия потенциал на страната ни.Двамата министри и представителите на дипломатическия корпус в България участват в конференции, посветени на 65-годишнината от създаването на морския курорт и честването на 20 години от основаването на Съюза на хотелиерите в Златни пясъци . В програмата на събитието е включено посещение на ръководителите на дипломатически мисии и в град Варна.

  • НАТО започва днес най-голямата си промяна след Студената война - Войната в Украйна Не е само заради войната в Украйна, но тя даде повод: в Мадрид днес е официалното начало на най-голямата промяна в колективната отбрана на НАТО, nbsp;...

  • Любопитна ливанска рецепта за вкусна и свежа лятна салатка - Actualno.com Разбираме чувството, което може да се появи, когато просто искате да приготвите бърз обяд или да вечеряте на масата набързо. В такива м.

  • Избрано от VipDir