« Лятна детска занималня - Елфина

Лятна детска занималня - Елфина - Бургас. 

Занималня „Елфина“ ви предлага незабравима и весела лятна ваканция.
Намираме се в центъра на града, на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо дo музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. 
След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си, натрупани през учебната година и да се подготвим добре за следващата. 
Програмата ни включва занимания по английски език, които протичат във веселия дух на нашето ежедневие, за да могат нашите малки приятели, да заобичат езика и да го изучават с удоволствие и лекота.
Всеки ден творим, участваме в общи и индивидуални арт проекти, играем в колективни игри и общуваме помежду си.
С нетърпение чакаме знойното лято, когато започваме да тренираме плуване на басейн „ Флора“. Голямо внимание обръщаме на здравословния режим и начин на живот, както и на повишаване на здравната и двигателна култура. Имаме и ежеседмични занимания по лечебна гимнастика.
Работното ни време е от 8:00 до 18:00 часа. Местата са ограничени.

logo5ka 
089 678 0122
Елфина ЕООД
обл.Бургас, гр. Бургас, ул. ”Славянска”№ 29

Избрано от VipDir