« АМАЛТЕЯ-ДАНИЕЛА КЬОРЧЕВА - превод и легализация на документи

АМАЛТЕЯ-ДАНИЕЛА КЬОРЧЕВА - превод и легализация на документи

Адрес: бул. „Васил Левски“ 21, 5000 Велико Търново Център, Велико Търново        

Телефон: 062 639 807


превод и легализация на документи

Внимание! За легализация на документ предвидете поне 5 работни дни след извършване на превода! Внимание! За легализация на документ предвидете поне 5 работни дни след извършване на превода!

 превод и легализация на документи  www.davitoz.org повече »  


Офис преводи и легализация на документи в центъра на Бургас се намира до площад тройката и Съда на ул.Христо Ботев 21. Офисът е на 25 минути с кола от Поморие и на 40 минути от Несебър и Слънчев бряг. Тел. 056 827 301  превод и легализация Бургас  www.davitoz.org повече »  


Цените за преводи започват от 11 лева за превод на обикновен превод на преводаческа страница от и на английски език и достигат до 56 лева за всяка страница при експресни преводи от трудни езици като китайски, шведски и японски. Пълен ценоразпис на цени за преводачески услуги може да намерите в сайта на Давитоз.  превод и легализация цена  www.davitoz.org повече »  


Цени за преводи на английски език-11лв страница, на немски и руски-12лв/стр, френски-14лв. Цените за преводи на Балканските езици са от 19лв за преводи на турски и гръцки език и 28лв на сръбски език.  превод и легализация цени  www.davitoz.org повече »  

Избрано от VipDir