« Мадонна ди Кампильо

Мадонна ди Кампильо

Вероятно най-известния италиански курорт, домакин на редица стартове от световната купа. Карта на ски пистите в Мадонна ди Кампильо. 

Карта на ски пистите в Мадонна ди Кампильо, Италия


Мадона ди Кампилио e един от най-модерните ски курорти в Италия. Ски сезонът продължава от декември до април. Долната лифтова станция се намира на надморска височина от 1500 m и най-високата точка - 2600 m спад в този случай е 1100 m курортът предлага 150 км писти, 43% са за начинаещи, 41% от средното ниво на трудност и 16% за напреднали скиори. 

W Мадонна ди Кампильо има много добри хотели, изискани ресторанти, и най-важното - има нощен живот. Някои пътеки са покрити. В Мадона ди Кампильо има 30 асансьори, които могат да предават до 31 хил. души на час. В курорта, можете да използвате сноуборд парк, халфпайп и хели-ски. 

 

  

Цени на лифт карти, ски под наем, цени на хотели Мадонна ди Кампильо


Цени на лифт карти, хотели и оборудване в Мадонна ди Кампильо. Разходите на ски карта на ден е около 32 евро за възрастни и 22 евро за деца, 6 дни ще струва - 153 евро за възрастни и 122 евро за деца. Ски под наем пакет ще струва 66 евро за 6 дни на сноуборд - 85 евро за 6 дни . 

Хотелско настаняване в двойна стая, полупансион варира 380-581 евро на човек на седмица odnog (всичко зависи от останалите). 3 * Апартаментите ще струва 1000 евро на седмица за 6 души. 


  

Местоположение, разстояние до Мадона ди Кампильо


Разстоянието от София до Мадона ди Кампильо, Италия е около 1400км, от които 1170км магистралиМадона ди Кампильо се намира на 160 км от Верона (най-близкото международно летище) и на 220 км от Милано. От Милано можете да стигнете до курорта 3,5 часа с кола или автобус. Курортът разполага с 32 ресторанта, 3 нощни клубове и барове няколко десетки. В Мадона ди Кампильо, можете да използвате услугите на спортен център, плувен басейн, боулинг и кучето шейни. В района има 30 км трасета за ски бягане и естествена ледена пързалка.

  

Ски регионът Вал Рендена в Италия


Ски регионът Вал Рендена в Италия включва Мадона ди Кампильо и Пинцоло и предлага добри условия за зимна ваканция на до резервата Адамело Брента, който е най-голямият природен резерват в Трентино. Общата дължина на пистите в региона е 84км, разпределени между Мадона ди Кампильо и Пинцоло.

  

Избрани сайтове Мадонна

Избрано от VipDir