« Сервизи за Acer | Ейсър

Фирми за сервиз на лаптопи, нетбуци и друга техника с марката Acer са:

Вюпойнт ООД
София 1421, бул. Арсеналски 35А
Тел: +359 2 988 9170

Мост компютърс ЕООД
София 1000, бул. „Шипченски проход“ №37, бл. 240 - партер
Тел.: +359 700 144 11
Е-поща: [email protected]

ЛМ сервиз ООД
София 1000, бул. „Кап. Димитър Списаревски“ 3, ет. IV, б.ц. „Глобъл индустри“
Тел.: +359 2 960 23 60; 960 23 64
Е-поща: [email protected]

 

 

За телефони на сервизи Acer във Благоевград, Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново и други градове вижте тук 

сервизи на Acer в страната

Избрани сайтове

  • Строителна Фирма Дедал 1995- ремонти и строителство Дедал 1995- сертифицирана строителна фирма извършва строителство и ремонти на магазини, апартаменти, къщи и сгради. Предлага довършителни работи, монтаж на гипскартон, преустройства, машинна шпакловка и боядисване, саниране на сгради.

  • Дедал 1995- ремонти от сертифицирана строителна фирма Ремонти на магазини, апартаменти и къщи. Боядисване и саниране на сгради.

  • Актуално

  • Цени на тела за рекламни работни календари на едро Тела за Календари

  • Цените на печатни и рекламни материали се повишават повече » ...

  • Работни календари Универсал Мини 1 тяло Мини календар Универсал 1 тяло

  • НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 05.07. - Може ли Русия да използва ядрено оръжие? Може ли Русия да използва ядрено ... След руското нахлуване в Украйна ядрените държави отново се впускат в скъпоструващи ... Как да се предпазим.

  • Запалки за реклама Различни видове запалки с различни типове пламък - Softflame (среден огън, с възможност за регулиране на дължината на пламъка) и Turbo flame (подсилен пламък - противовятърни). Запалки UniLight и Atomic за реклама от склад и с възможност за бърз внос от Европа на запалки на едро. Каталог запалки за реклама с възможност за фирмен надпис. Новите модели на запалки UniLite и Atomic на склад и по поръчка от топ вносител за България. Цени на едро без ДДС. Информация за наличности на запалки за реклама в...

  • Делегация на МТ участва в представянето на Пътната карта за присъединяване на България в ОИСР Делегация на Министерството на туризма участва в представянето на Пътната карта за присъединяване на България в ОИСР, като заседанието се състоя във винен и спа комплекс Старосел.Министерството на туризма беше представено от проф. Мариела Модева. В рамките на заседанието заместник-министър Модева проведе неформални разговори с представители на мисията на ОИСР, която е на посещение в България, водена от г-н Улрик Кнудсен, заместник-генерален секретар на организацията.Членството на страната ни в ОИСР ще даде отлична възможност за развитие на политики за приобщаващ растеж в туризма, за споделяне на успешни практики в отрасъла, за насърчаване на кадровото осигуряване на сектора. ОИСР е изключително важна платформа за взаимодействие на най-развитите икономики в света.Министерството на туризма има установена успешна традиция на взаимодействие с органите на ОИСР и по-конкретно с Комитета по туризъм. Приемането на Пътната карта за членство на България в ОИСР ще повиши статута на страната ни в Комитета, като това е поредното доказателство за ангажираността на министерството в посока насърчаване на международната експанзия на отрасъла. Това е шанс за привличане на повече инвестиции в туризма, в рамките на конкурентна и динамична бизнес екосистема. Възприемането на най-високите стандарти за политики в туризма ще подкрепи амбицията на България да е водеща туристическа дестинация в региона на Югоизточна Европа.

  • Избрано от VipDir