« Грийн Лайф Хотел Банско

Грийн Лайф Хотел Банско, Green Life 4*

Достъпът до Грийн Лайф Банско 4* (Green Life) e по-недобре поддържан път, но пък това засилва очарованието на хотела, който е встрани от шума на град Банско.  На практика Грийн Лайф Банско 4* (Green Life) е стилен планински апарт хотел в Банско насред вечно зелена гора в живописна местност, от където се разкриват приказни гледки към старинния център на Банско и планините Рила, Пирин  и Родопи. 

Грийн Лайф (Green Life) Банско 4* предлага интересни услуги и СПА център, който често кани чуждестранни гости. 

Разстояние до ски пистите - 700 м. За всички наши гости е осигурен безплатен транспорт до ски пистите по разписание.

настаняване в Грийн Лайф Банско


настаняване в Грийн Лайф Банско

Предлага настаняване в студиа, делукс стаи, двойни стаи, апартамент с 1 или 2 спални. 

Студиата в Грийн Лайф Банско са подходящи за настаняване на двама души, разполагат с двойно легло, диван, кът за хранене и оборудвана кухненска ниша. По-голямата част от студиата разполагат с тераси с маса и столове с красива гледка към планините.
Луксозни стаи Грийн Лайф Банско
Апартамент с 1 спалня в Грийн Лайф Банско
Апартаментите с една спалня се състоят от просторна дневна с оборудвана кухненска ниша, кът за хранене, дневен кът с разтегателен диван и отделна спалня. Всички апартаменти с една спалня разполагат с тераси, с маса и столове. Гостите в апартамент с една спалня могат да любуват на топлината на камината през зимните дни.
Апартамент с 2 спални в Грийн Лайф Банско
В апартамента с две спални могат да нощуват до петима души, той се състои от две отделни спални с двойно легло, дневна с оборудвана кухненска ниша, маса и столове за хранене, дневен кът с разтегателен диван и тераса с маса и столове. Гостите в апартамент с две спални могат да любуват на топлината на камината през зимните дни.
  

Избрано от VipDir