« KBE

KBE

Дограма алуминиева и pvc KBE

име: KBE

web: www.kbe.bg

Contact Георги Данчев Представител за България profine GmbH  

Mobile

+359 888 711 104

 

КВЕ е основана през 1980 година като Kunststoffproduktion für Bau- und Elektrotechnik (Производство на пластмаси за строителна техника и електротехника). В светкавичен процес на растеж ние за много кратко време успяхме да се превърнем от аутсайдер в един от водещите производители на профили за прозорци както в Германия, така и в цяла Европа.

Като динамичен партньор на високопроизводителни предприятия от прозоречния бранш, КВЕ предлага всеобхватна, но компактна продуктова програма, отговаряща на всички изисквания на модерното производство на PVC-прозорци.

В международен план КВЕ има славата на пионер на високопроизводителната екструзия. В едно от най-модерните съоръжения за преработка на PVC в Европа ние произвеждаме профили на 50 екструзионни линии в основния ни завод в Берлин. Непрекъснатите инвестиции в изследователска и развойна дейност, в съоръжения и процеси, гарантират продукция, която трайно е ориентирана към желанията на нашите клиенти.

Логистиката има приоритет – а положението на Берлин в сърцето на Европа е важно предимство за бързото и гъвкаво обслужване, особено на нашите основни пазари в Германия и Източна Европа.

Продукти:

КВЕ е един от най-големите производители на PVC профили в света. Нашият асортимент включва различни системи за прозорци и врати, плъзгане и слънцезащита.

Ние работим с следните оторизирани производители:

Имена , адреси, телефони, web...

 

 


рехау София

Чех Пласт - официален предствител на Рехау дограма в София! Рехау дограма в София от фирма Чех-Пласт.  рехау София  chehplast.com повече »  


дограма

Важно е да знаем каква дограма, защо, как и от къде такава дограма- chehplast.com. Чех-Пласт е най- предпочитаният, сертифициран производител на дограма и оторизиран Rehau партньор за дограма. Чех Пласт най-добрият избор за дограма. Chehplast и Re  дограма  chehplast.com повече »  


дограма София

Висококачествена дограма от chehplast.com най-предпочитаната в София община София и районите - зони на София град, София град и всичко за и от дограма София. Поръчки, монтаж и поддръжка на дограма в София от Чех Пласт. Чех Пласт - винаги на среща  дограма София  chehplast.com повече »  

Избрано от VipDir